KÖPVILLKOR

Vid frågor kan du kontakta:

Robert Pehrson, tele: 070-297 97 54 mail: robert@robbiemoor.com

 

Organisationsnummer: 556854-8944.

 

Minsta ordervärde som expedieras är 200 SEK.

SEK gäller för alla priser.

Priserna är inkl. 25% moms.

Om du är under 18 år måste du ha tillstånd från dina föräldrar för att göra en beställning.            

Varorna som beställs av Robbie Moor, tillhör oss tills full betalning har genomförts.

Robbie Moor har rätten att avbryta ett köp om bedrägeri misstänkts.

BETALNING

BANKGIRO 262-8550

Du kan välja att betala med bankgiro till 262-8550. Använd ditt för- och efternamn som referens.

Din order skickas när pengarna har kommit in på vårt konto.

SWISH 123 237 3686

När du gör din beställning välj bankgiro som betalningsalternativ. Istället för att du gör en betalning till bankgiro gör en SWISH betalning till 123 237 3686. Använd ditt för- och efternamn som referens.

Din order skickas när pengarna har kommit in på vårt konto.

KORTBETALNING

Du kan välja om du vill betala med Visa eller Mastercard. När du valt kortbetalning så följer du bara anvisningarna. Direkt efter att du har betalat kommer vi att skicka varorna till dig och ingen extra avgift kommer att dras.

DIBS FAKTURA

Specifika villkor vid betalning med DIBS faktura

Ett enkelt, säkert och flexibelt betalsätt.

•Få hem dina varor innan du betalar

•14 dagars betalningsfrist

•Dela upp din betalning i en takt som passar dig

•Enkelt och säkert

Villkor

Väljer du att betala med DIBS faktura så skickas din faktura tillsammans med din beställning. Du får 14 dagars kredit och fakturaavgift tillkommer. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift med det belopp som är tillåtet enligt lag, f.n. 60 kr, samt dröjsmålsränta med 2 % per månad. Fakturan betalar du till arvato Finance AB som är DIBS samarbetspartner. arvato Finance genomför en sedvanlig kreditkontroll och för privatpersoner sker leverans endast till folkbokförd adress. Köparen ska vara 18 år gammal. Är du företagskund sker leverans endast till den adress där företaget är registrerat. Företaget ska vara registrerat i samma land som köpet genomförs i. Distans- och hemförsäljningsregler gäller inte för företagskunders köp.

Dela upp din betalning

Vi erbjuder också möjligheten att dela upp betalningen av DIBS Faktura i samarbete med arvato Finance AB. På fakturan som du erhåller, kommer du kunna se ett lägsta belopp som kan betalas vid första tillfället. Fullständig information om hur delbetalningen fungerar och villkor för tjänsten kan du läsa om här: www.dibsfaktura.se/delbetalningsvillkor

För mer information om DIBS Faktura besök: www.dibsfaktura.se.

Har du ytterligare frågor eller funderingar, får du gärna ringa till oss 08-527 525 25 mån-tors mellan 9.00 – 17.00  fredagar 9.00-16.00

FRAKT OCH LEVERANS

VILKA FRAKTKOSTNADER TILLKOMMER NÄR JAG HANDLAR?

Vi har alltid fri frakt till kund.

NÄR SKICKAS MIN BESTÄLLNING?

Om du lägger din order före kl 12.00 en helgfri vardag skickas ditt paket samma dag.

HUR LÅNG LEVERANSTID?

Leveranstiden är 1-4 arbetsdagar. Paketet skickas till närmaste DHL Service Point och du får en avisering med information via SMS eller E-post om var och när du kan hämta paketet. 

VILKA TRANSPORTERAR PAKETET?

Varorna från oss skickas med DHL. 

RETURER

HUR LÅNG TID HAR JAG PÅ MIG ATT ÅNGA MITT KÖP?

Öppet köp gäller under 14 dagar från att ordern är lagd. Produkten ska vara oanvänd och etiketter ska sitta kvar på plagget.

HUR GÖR JAG EN RETUR?

Packa alla produkter som du vill returnera i samma skick som produkterna levererades i, etiketter/-hängetiketter ska sitta kvar. Lägg sedan tillbaka dem i påsen/kartongen de levererades i.

Returen skickas till:

Robbie Moor AB
Karl Gustavsgatan 11
411 25 GÖTEBORG

Lämna paketet till ett ombud. Spara kvittot som du får när du lämnar in paketet. Kvittot hjälper dig att spåra paketet. 

VAD KOSTAR DET ATT RETURNERA?

Vi står inte för returfrakten vid retur eller byte. 

NÄR ÅTERBETALAS PENGARNA FÖR MIN RETUR?

När vi har mottagit din retur och kontrollerat att skicket på produkterna är ok, återbetalar vi det belopp som du har betalt. Du får tillbaka pengarna inom 14 dagar, beroende på vilken bank du har.

HUR GÖR JAG ETT BYTE?

Öppet köp gäller under 14 dagar från att ordern är lagd. 

Kontakta oss via mail eller telefon och meddela oss vad du önskar att byta. 

Efter vi har mottaget returen skickas det nya paketet. 

VAD HÄNDER OM JAG INTE HÄMTAR UT MITT PAKET?

Paket som inte hämtas ut debiteras med 295 kr. 

Anledningen att vi tar ut en sådan avgift är för att täcka upp returfrakt, expeditionsavgift och hantering utav varan. Om du gör en beställning och ångrar dig, måste du hämta ut paketet på ditt utlämningsställe för att sedan skicka tillbaka det till oss. Paketet ska då vara i samma skick som när vi skickade ut det.

REKLAMATION

Vid upptäckt av ett eventuellt fel, kontakta oss och berätta vad som hänt. 

Vi betalar returfraktkostnaden vid godkänd reklamation, annars kommer vi att debitera kunden 90 kr. Skulle vi inte kunna skicka en ny produkt för den reklamerade varan eftersom den är slut så återbetalar vi köpet. 

ÖVRIGT

SORTIMENTSFÖRÄNDRINGAR

Robbie Moor AB har rätten att ta bort varor ur sortimentet innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss för eventuell slutförsäljning av varor.

RESERVATIONER

Det kan förekomma tryckfel i texter på www.robbiemoor.com, något som vi har rätten att justera vid upptäckt. Vi ger ingen garanti på att naturbilder och produktbilder ser identiska ut på bild som i verkligt utseende. Vi har rätten att justera priser och eventuella prisfel. 

FORCE MAJEURE

Robbie Moor AB kan tillämpa sig av Force Majeure om det skulle bli revolution, krig, krigsliknande händelser, inbördeskrig, strejk, uppror, myndighetsåtgärd, lockout, blockad, naturkatastrof eller liknande händelser.

Force Majeure innebär att vi har rätten att inte följa avtalet fullt ut. Vi kommer meddela dig som kund om vi skulle bli tvungna att använda oss av Force Majeure. Om det skulle bli någon tvist, kommer vi att följa Allmänna Reklamationsnämndens beslut.